Onze School

De Antoniusschool is een basisschool in Aerdenhout met een leuk team in een karakteristiek schoolgebouw. De school telt tussen de 220 en 230 leerlingen. 

Wij hanteren een klassikaal systeem. Als het nodig is, passen we het programma aan het kind aan. Met de kinderen willen we niet alleen acht fijne jaren meemaken, maar ook resultaten bereiken. Vertrouwen en respect is datgene wat we willen geven en verdienen.

De school is gebaseerd op katholieke overtuiging, maar legt die aan niemand op. Wij geven onderwijs aan leerlingen van allerlei richtingen. Op de Antoniusschool is plaats voor iedereen die in onderlinge verbondenheid wil meewerken aan de opbouw van de wereld.

De school wordt bestuurd door een schoolbestuur, dat bestaat uit ouders van leerlingen. De profielschets en selectieprocedure voor bestuursleden vind u hier. Bij de school hoort ook een oudervereniging, die gesprekspartner is voor het bestuur, de directie en het team. De ouders en de leerkrachten worden ook vertegenwoordigd in de medezeggenschapsraad.