2005 en later

Op deze pagina's kunt u informatie vinden vanaf de periode 2005. Van elk schooljaar zijn enkele prominente momenten en activiteiten terug te halen. Ook zijn er diverse foto's te zien.

Op 8 juni 2005 is de website van de Antoniusschool van start gegaan. De website was toen nog redelijk beperkt. Het waren vooral de standaarditems als adresgegevens, algemene informatie over de school en de groepen, de kalender, geschiedenis en het laatste nieuws. Items, die u nu nog steeds op de website kunt vinden.

De eerste foto's, die op de website werden geplaatst, waren de foto's van het schoolreisje op 7 juni 2005. De websitebeheerders van toen zijn op 7 juni 2005 tot diep in de nacht doorgegaan om alle foto's er de volgende dag op te hebben. En dat is gelukt. Een goede start van de website, waarna de beheerders steeds zijn blijven proberen de snelheid en actualiteit van die start er in te houden.

Inmiddels is de website al aan zijn derde 'uiterlijk' toe. Ook daarin proberen de beheerders actueel te blijven. Ze sluiten aan bij de huisstijl van school. Gebruikersvriendelijkheid is vaak ook een belangrijke redenen voor wijzigingen in het uiterlijk. En natuurlijk moet het er een beetje flitsend uit zien. Of dat gelukt is, moet u zelf maar beoordelen.