Oud leerlingen

Voor de oud-leerlingen staan er vele foto's uit hun schooltijd op deze site.

Alle schoolfoto's staan op deze pagina: Schoolfoto's 
Diverse foto's en klassenfoto's staan in de fotoalbums. Deze zijn geordend per periode van enkele jaren. En er zijn twee juffen, die nog veel foto's in hun fotoalbum  hadden. Privacy
Op deze pagina's staan foto's waarop personen herkenbaar zijn. Er is dus sprake van verwerking van persoonsgegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De grondslag voor de verwerking van deze persoonsgegevens op deze website is een gerechtvaardigd belang (artikel 6f AVG).
Het gerechtvaardigd belang is hierbij enerzijds het bewaren en toegankelijk maken van deze foto's voor oud-leerlingen van de Antoniusschool in Aerdenhout. Het aantal oud-leerlingen is dusdanig groot en inmiddels verspreid over Nederland, maar ook daarbuiten, dat zij niet traceerbaar zijn. Daarom is het niet mogelijk op andere wijze deze foto's voor hun beschikbaar te maken.
Er zijn alleen foto's gepubliceerd van 30 jaar oud of ouder. Dat betekent dat de herkenbaarheid van betrokkenen uitermate klein is.
Mocht u desondanks zichzelf herkennen op een of meer van de foto's en daar bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit doorgeven. De gegevens daarvoor kunt u vinden op de pagina Contact
 

Meer foto's bekijken
Powered by BasisOnline